Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Futbol Turnuvası: Şampiyon 4/B N.Ö. Oldu

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 7-17 Mayıs tarihleri arasında Dr. Öğr. Üyesi M. Mustafa Sancar’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen sınıflar arası futbol turnuvasıyla büyük bir ilgi topladı. Bu heyecan dolu turnuvada takımlar arasındaki kıyasıya mücadele, dayanışma ve centilmenlik ruhuyla harmanlandı. Futbolun 12. oyuncusu olan taraftarlar da tribünlerde yerlerini alarak takımlarını coşkuyla destekledi.

Tek maçlık eleme sistemiyle oynanan turnuvaya 9 takım katıldı. Final maçı, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü 4/B N.Ö ve 3/B takımları arasında gerçekleşti. Tribünlerin yoğun desteğiyle oynanan bu çekişmeli müsabakayı 4/B N.Ö. takımı kazanarak şampiyonluğa ulaştı. 

Turnuvanın sonunda, şampiyon takıma kupa ve madalya takdim edildi. Bu anlamlı törene Dekan Prof. Dr. Fadıl Aygan ile fakülte yönetimi ve hocaları katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldular. 

Bu turnuva, sadece bir sportif etkinlik olmanın ötesine geçerek, öğrenciler arasında dostluk ve dayanışma duygularını pekiştiren unutulmaz bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı.
Arş. Gör. HASAN KAMİL GENÇ /
İlahiyat Fakültesi
31.5.2024