Aday Öğrenciler

Fakültemizde Eğitim-Öğretim Modeli |

Fakültemizde normal öğretim ve ikinci öğretim olmak üzere iki ilahiyat lisans programı, bir de İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) programı bulunmaktadır. Normal öğretim programı derslerimiz hafta içi 08:00 ve 15:00 saatleri arasında, ikinci öğretim derslerimiz ise 15:00 ve 21:00 saatleri arasında yüz yüze yapılmaktadır. İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) programı dersleri ise uzaktan eğitim yoluyla verilmektedir.

Öğrenim Ücreti |

İkinci öğretim programında okuyan öğrenciler her dönem başında öğrenim ücreti öderler. İLİTAM programında okuyanlar ise buna ilaveten ders materyali ve materyal ücreti öderler. İLİTAM hakkında detaylı bilgi için web sayfası yazısına tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Eğitim-Öğretimin Gerçekleştirildiği Yer |

Eğitim-öğretim faaliyetleri, Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi'nde bulunan İlahiyat Fakültesi binasında gerçekleştirilmektedir.

Barınma, Ulaşım vb. İmkanlar |

Gerek kız gerekse erkek öğrencilerimiz için Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi'nde fakültelere yürüme mesafesinde, KYK kız ve erkek yurtları bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz Siirt merkezdeki yurtlarda barınma imkanı bulabilmektedir. Merkez ile Kezer Yerleşkesi arasındaki ulaşım, dolmuş ve belediye servisleri ile sağlanmaktadır.

Program Akreditasyonları |

Akreditasyon planlamalarımız devam etmektedir. 

Üniversitemizi daha yakından tanımak için tıklayınız.


Arş. Gör. HASAN KAMİL GENÇ
Güncelleme : 5.06.2024 13:05:38