Siirt İlahiyat Eğitim ve Kültür Vakfı Burs Müracaatları

Siirt İlahiyat Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi örgün lisans programında okuyan 30 öğrenciye,

Siirt Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi dışındaki örgün eğitim programlarında okuyan 15 öğrenciye Kasım-Haziran ayları arasında 8 ay boyunca her ay 1250 TL burs verilecektir.

Burs müracaatları sadece 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı içindir.

Müracaatlar online alınacaktır. Elden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan BURS MÜRACAAT FORMUNU eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

Bursa hak kazananlar İlahiyat Web sayfasından ilan edildikten sonra istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri talep edilecektir. Durumlarını ispat edici belgelerini ibraz edemeyenlerin burs hakları iptal edilecektir.

Son başvuru tarihi 30.09. 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadardır.

(Burs, yalnızca Siirt Üniversitesi'nde örgün lisans programında eğitim gören öğrencileri kapsamaktadır.)

Öğrencilerimize duyurulur.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Arş. Gör. MUHAMMET HAMZA ÇOBAN /
20.9.2024