Siirt İlahiyat Akademik Destek Programı (SİADEP)

Siirt İlahiyat Akademik Destek Program (SİADEP), Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Dicle İlim İrfan Gençlik ve Yardımlaşma Derneği arasında iş birliği içinde yürütülmesine dair imzalanan protokol kapsamında, ilahiyat öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek ilmi, akademik, sosyal, kültürel, sanatsal çalışmaları içeren bir programdır.

Dört yıllık planlanan bu program çerçevesinde Arapça ve İngilizce dil eğitimi ile Temel İslam İlimleri dersleri yanında Sosyal Bilimlere dair dersler de bulunmaktadır. Yapılacak mülakatlar sonucu başarılı olmaya hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerimiz bursiyer olarak alanlarında kendilerini çok iyi yetiştirecek bu eğitimden yararlanacaklardır.

Başvuru yapmak için tıklayınız.
Arş. Gör. MUHAMMET HAMZA ÇOBAN /
5.10.2024