Oryantasyon Programı Düzenlendi

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde her yıl mutad olarak düzenlenen oryantasyon programı bu yıl da gerçekleştirildi.
2023–2024 eğitim-öğretim yılında Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tercih ederek okula yeni başlayan öğrencilere, üniversiteye uyum sürecini hızlandırmak, bölümlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenen programın açılışında konuşma yapan Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fadıl Aygan öğrencileri üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konular hakkında bilgilendirerek başarılar diledi. Geçen senenin hazırlık birincisi olan öğrencimiz motivasyon konuşması yaptı ve kendisine başarı ödülü verildi. 
Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Emrah İstek ve Doç. Dr. Abdurrahman Ece'nin fakültenin işleyişi, dersler ve fakültemizin web sitesi hakkındaki bilgilendirmeleri ve Arapça Hazırlık sınıfları koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Nafi Arslan'ın hazırlık sınıflarına yönelik sunumunun ardından öğrencilerimize ikramda bulunuldu. Oryantasyon programına katılan öğrencilerimiz, üst sınıflardaki görevli öğrenciler eşliğinde fakültemizi gezdi.
Arş. Gör. MÜCAHİD ŞAMİL GÜREL /
İlahiyat Fakültesi
12.10.2023