Ortaokul Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

Siirt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri ve hocaları, ilmi-kültürel etkinlikler kapsamında fakültemizi ziyaret ettiler. Doç. Dr. Ahmet Aktaş ve Arş. Gör. Dr. Hasan Demir rehberliğindeki gezide öğrencilere akademik olanaklar ve kariyer yolculukları konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Farklı disiplinlerdeki eğitim ve araştırma fırsatları hakkında bilgiler edinen öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Öğrenciler, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Merkez Kütüphanesini, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Müzesini, İlahiyat Fakültesi Kütüphanesini, sınıfları ve amfileri gezme imkanı buldu. Ziyaretin sonunda Doç. Dr. Ahmet Aktaş, öğrencilere geleceğe dair bir konferans verdi. Konferansın sonunda Siirt Akademi Topluluğu üyeleri tarafından öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenlendi. Program sonrasında öğrenciler, ziyaretten memnuniyetlerini ifade ettiler.
21.5.2024