Merhum Öğr. Gör. İhsan Hasan Hocamız Anısına Fidan Dikimi

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bahçesinde, eski hocalarımızdan ve 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz Öğr. Gör. İhsan Hasan anısına anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğu'nun organizasyonuyla merhum hocamız anısına fidan dikim etkinliği yapıldı.

Etkinliğe, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fadıl Aygan, dekan yardımcıları, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Dikilen fidanların, merhum hocamız İhsan Hasan'ın aziz hatırasını yaşatacağını temenni ediyor ve Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ailesi olarak kaybettiğimiz hocamız İhsan Hasan'ı bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

27.11.2023