Lübnan Trablus Üniversitesi Rektöründen Fakültemize Ziyaret

Lübnan Trablus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rafet Muhammed Râşid el-Mîkâtî ve beraberindeki heyet fakültemizi ziyaret etti. Heyette üniversite yönetim kurulu üyesi Salahüddin el-Mîkâtî ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Dr. Abdülcevad Hemmâm bulunmaktaydı. Samimi bir havada geçen ziyarette Rektör Prof. Dr. Rafet Muhammed Râşid el-Mîkâtî Beyefendi, aralarında Türkçenin de bulunduğu çeşitli dillerde basılmış kitap ve broşürler hediye etti. Sayın Dekanımız Prof. Dr. Fadıl Aygan da kendilerine fakültemiz uhdesinde yapılan sempozyum kitaplarını hediye ettiler. Görüşmede karşılıklı akademik işbirliği yapılması konusu görüşüldü. Konuk Rektör ve ekibi Dekanımızla birlikte Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Sayın Rektör ve ekibine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
Arş. Gör. MÜCAHİD ŞAMİL GÜREL /
23.10.2023