İlahiyat Fakültesi İlişki Kesme İşlemleri

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi sonunda mezuniyete hak kazanan öğrencilerimizin ilişik kesme işlemleri aşağıda belirtilen hususlara göre yapılacaktır.

1. Adım: Öğrenci, kendin otomasyon siteminden harç borcunun kontrol ederek varsa harç borcunu mobil bankacılıktan veya banka ATM’lerinden öğrenci numarası ile sorgulayıp, ödeme yapmalıdır.

2. Adım: Kütüphaneye iade etmesi gereken veya kitap borcu bulunan öğrenciler https://yordam.siirt.edu.tr/yordam/ linki üzerinden borç sorgulaması yapmalıdırlar.

a) Borcu bulunan öğrenciler borçlarını Ziraat Bankası Siirt Şubesinin Siirt Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nın TR10 0001 0000 9449 2771 3150 01 IBAN numarasına yatıracaklardır. Açıklamaya öğrenci adı, soyadı ile öğrenci numarasının yazılması gerekmektedir.

b) Yatırılan borca ilişki dekontun kitap@siirt.edu.tr  mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Kitap teslim etmesi gereken öğrencilerin kitaplarını elden veya posta/kargo yoluyla kütüphaneye teslim edip borç kayıtlarını kapattırmaları gerekmektedir.

3. Harç ve kütüphane borcu olan öğrencilerin mezuniyet işlemleri gerçekleştirilememektedir.

4. İlişik kesme işlemlerinde danışman ve bölüm başkanı onayları öğrenci otomasyonu üzerinden yapılacak ve yukarıdaki şartları sağlayan öğlencilerin mezuniyetleri E-Devlet Kapısına işlenecektir.

Arş. Gör. MÜCAHİD ŞAMİL GÜREL /
25.6.2023