İlahiyat Eğitim ve Kültür Vakfı Burs Müracaatları Sonuçları

Burs almaya hak kazananların müracaat formlarında beyan ettikleri bilgilerini doğrulayıcı belgeleri ve Banka Hesap numaralarını (IBAN) 03.11.2023 Cuma gününe kadar İlahiyat Fakültesi Öğrenci İşlerine dosya içinde teslim etmeleri gerekmektedir.

1.Belgelerini tam ve zamanında teslim etmeyenlerin burs hakları iptal edilecektir.

2.Belgelerini teslim edenlerin müracaatları belgeleri doğrultusunda tekrar değerlendirilecek varsa yanlış beyanda bulunanların burs hakları iptal edilecektir.

3.İptal edilenlerin olması halinde yerlerine sırasıyla yedekler yerleştirilecektir.

Talep Edilen Belgeler:

1- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

2- Okuyan Kardeşlerin Öğrenci belgeleri

3- Anne baba ve kendisine ait SGK Kayıtları ya da Maaş Bordroları (SGK kaydı yoksa olmadığına dair belge)

4- Ev, Arsa-Arazi tapu kayıtları ve Araba ruhsat bilgileri (Yoksa olmadığına dair belgeler)

5- Varsa Engellilik Raporu

28.10.2023