Fakültemizde Oryantasyon Programı Düzenlendi

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, hazırlık sınıfı öğrencileri için oryantasyon programı gerçekleştirdi. Fakülteye yeni başlayan öğrencilerin üniversiteye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve eğitim süreci hakkında bilgilendirmek amacıyla gerçekleşen programda fakülte dekanımız Prof. Dr. Fadıl AYGAN fakültenin misyonu, vizyonu ve öğrencilere sunulan akademik olanaklar hakkında bilgi verirken, öğrencilere üniversite hayatına adapte olmaları konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu. Aynı zamanda, fakültenin güçlü akademik kadrosunun ve sunduğu imkânların öğrencilerin başarılarına katkı sağlayacağını vurguladı.

Sonrasında ise dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Abdurrahman ECE ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nezir ÇEVİK ve Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı başkanı Doç. Dr. Ethem DEMİR hocamız hazırlık sınıfıyla ilgili merak edilen konularda öğrencileri bilgilendirici konuşmalar gerçekleştirdiler ve öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Akreditasyon Tanıtım ve Bilgilendirme 

Programda ayrıca dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nezir ÇEVİK tarafından akreditasyon süreçleri ve öğrencilere düşen görevler hakkında bilgiler verildi, sorular cevaplandı. Programa İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Fadıl AYGAN ile birlikte dekan yardımcıları, bölüm başkanları, İlahiyat Kalite ve Akreditasyon Ekibi, öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.

Yeni eğitim-öğretim yılının değerli öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
Arş. Gör. MUHAMMET HAMZA ÇOBAN /
İlahiyat Fakültesi
25.9.2024