Doç. Dr. Cengiz Kanık Hocamıza Veda Yemeği

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2013 yılından bu yana bünyesinde görev alan ve Felsefe ve Din Bilimleri bölümünde değerli katkılar sunan Doç. Dr. Cengiz Kanık'ın Bitlis Eren Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'ne geçişi münasebetiyle bir veda yemeği tertip etti. Yemeğe, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fadıl Aygan, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları iştirak etti. Programda Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Prof. Dr. Fadıl Aygan kısa bir konuşma gerçekleştirerek Doç. Dr. Cengiz Kanık'a katkılarından ötürü teşekkür etti. Doç. Dr. Cengiz Kanık da kısa bir konuşma yaparak mukabelede bulundu. Kurulduğu günden beri fakültemize önemli hizmetlerde bulunmuş kıymetli hocamız Doç. Dr. Cengiz Kanık'a katkıları sebebiyle dekanımız Prof. Dr. Fadıl Aygan ilahiyat ailesi adına şükranlarını ifade eden bir hediye takdim etti. Hocamızın ilim yolculuğundaki yeni durağının hayırlara vesile olmanızı temenni ederiz.
12.1.2024