Dekanlığımız Sınıf Danışmalarıyla Bir Araya Geldi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile uzaktan eğitimle devam eden dönemin ardından yüz yüze eğitimlerine yeniden başlayan öğrencilerimizin sorunlarını dinlemek ve devam eden eğitim sürecinin daha verimli yürütülmesine yardımcı olmak üzere Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Fadıl AYGAN ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Abdurrahman ECE ile Doç. Dr. Emrah İSTEK öğrenci danışmanları ile toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı açılışında konuşan dekan bey, öğrencilerin akademik başarılarının yükseltilmesinde danışma hocaların daha aktif olmalarının önemine değindikten sonra her bir danışman hocamız söz alarak görüşlerini aktarma fırsatı buldu. Söz alan dekan yardımcıları da gerek Üniversitemiz Danışmanlık Yönergesi gerekse öğrencilerimizle yapılacak sosyal aktiviteler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.
Arş. Gör. MÜCAHİD ŞAMİL GÜREL /
3.11.2023