Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemizde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi öncesinde akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Fakülte dekanımız Prof. Dr. Fadıl Aygan, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Abdurrahman Ece ve Doç. Dr. Emrah İstek akademik işleyiş ile eğitim-öğretim faaliyetleri iş ve işlemlerinin yürütülmesine dair akademik personele bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantı, fakültemiz akademisyenleriyle yeni eğitim-öğretim dönemine dair önemli konuların ele alındığı verimli bir istişare imkanı sundu. Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin eğitim ve öğretim alanındaki başarılarına yeni katkılarda bulunma hedefiyle gerçekleştirilen toplantıda, öğrenci başarısını artırmak, eğitim kalitesini yükseltmek, yeni ders içerikleri ve metodolojileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Arş. Gör. MUHAMMET HAMZA ÇOBAN /
20.2.2024