Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemizde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi öncesinde akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Fakülte dekanımız Prof. Dr. Fadıl Aygan, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Abdurrahman Ece ve Doç. Dr. Emrah İstek akademik işleyiş ile eğitim-öğretim faaliyetlerinin yürütülmesine dair akademik personele bilgilendirmelerde bulundular. Toplantıda fakülteye dair çeşitli akademik ve idari konular ele alındı.

Bir yıldan uzun bir süredir fakültemizde dekan yardımcılığı vazifesini deruhte eden Doç. Dr. Emrah İstek hocamız, akademik çalışmalarına daha iyi odaklanmak maksadıyla vazifesini Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nezir Çevik hocamıza devretti. Bu zamana kadar fakültemize yapmış olduğu katkılardan ve önemli hizmetlerden ötürü Doç. Dr. Emrah İstek hocamıza teşekkür eder, yeni dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nezir Çevik hocamıza ise yeni vazifesinde muvaffakiyetler temenni ederiz.
Arş. Gör. MUHAMMET HAMZA ÇOBAN /
11.9.2024