2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Prof. Dr. Tekin Şahin, Dekan Prof. Dr. Fadıl Aygan, dekan yardımcıları, fakülte hocaları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Tilavetin ardından Dekan Prof. Dr. Fadıl Aygan bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, "Son Ders" başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi ve program kep atma töreniyle sona erdi.
Arş. Gör. HASAN KAMİL GENÇ /
1.6.2024