2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İLİTAM Mezuniyet Töreni

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İLİTAM mezuniyet töreni, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Dekan Prof. Dr. Fadıl Aygan, dekan yardımcıları, fakülte hocaları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an tilavetinin ardından fakültemiz dekan yardımcısı Doç. Dr. Abdurrahman Ece, Filistin ve tüm mazlum müslümanlar için dua etti. Duanın ardından fakülteyi tanıtan bir video gösterimi yapıldı. Program, Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’nin selamlama konuşması ve Dekan Prof. Dr. Fadıl Aygan'ın konuşmalarıyla devam etti.

Konuşmaların ardından "Filistin" ve "Anılarımız" konulu videolar izlendi. Törenin ilerleyen dakikalarında, dereceye giren öğrencinin ödülü Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak tarafından takdim edildi ve öğrencilere temsili diplomaları verildi. Tören, Filistin'in özgürlüğünü temsilen balonların gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi.

Arş. Gör. HASAN KAMİL GENÇ /
İlahiyat Fakültesi
15.6.2024