İslam Tarihi ve Sanatları Topluluğu (İTS) öğrencilere yönelik "Sınav Kaygısı Ve Kaygı İle Baş Etme Yöntemleri" konulu seminer organize etti.

İlahiyat Fakültesi bünyesinde kurulan İslam Tarihi ve Sanatları Topluluğu (İTS) ilk seminer programını gerçekleşti. "Sınav Kaygısı Ve Kaygı İle Baş Etme Yöntemleri" konulu semineri vermek üzere Psikolog Deniz Öztanık Hanımefendi konuşmacı olarak davet edildi. Çarşamba seminerleri kapsamında 22.12.2021 tarihinde düzenlenen seminerin gündeminde “Kaygı, Kaygının Temel Özellikleri, Kaygı Türleri, Sınav Kaygısı, Sınav Kaygısı İle Baş Etme Stratejileri, Sınavlara yönelik olumsuz düşünceler” gibi birçok konuda akademik ve uygulamalı olarak bilgiler verildi. Üniversitemizin basını tarafından haberleştirilen seminer, İTS Topluluğu’nun sosyal medya hesaplarında da canlı yayınla izleyicilere ulaştırıldı. Program bitiminde konuşmacı, fakülte hocaları ve topluluk üyeleri toplu fotoğraf çektirdiler.

Doç.Dr AHMET AKTAŞ (0484) 212-1111 / 2953
24.12.2021