Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Çalıştay , Seminer ve Konferans gibi etkinlikler devam ediyor.

Siirt Üniversitesinde çalıştay , seminer ve konferans gibi etkinlikler devam ediyor.

Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alıcı, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta  Siyonizm ve Evangelistlerin kıskacında Kudüs’ün dramını anlattı.

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan konferansta Dekan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma bir konuşma yaptı.

Yahudilerin günümüz dünyasında çok etkin olduklarını belirten Prof.Dr.Alıcı, dünyanın ilk beş yüz büyük firmasının sahiplerinin Yahudi olduğunu ve aynı şekilde bu güne kadar 163 bilim adamının Nobel ödülünü aldığını belirtti. Siyonist  ve evangelistlerin Kudüs üzerinde büyük oyunları olduğunu belirten Prof.Dr.Alıcı bunları detaylı bir şekilde anlattı.

Konferansı Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Rerktör Prof. Dr. Murat Erman öğretim üyeleri ve öğrenciler takip etti.

24.4.2018