Final ve Bütünleme Sınavları Hakkında

Final, Bütünleme ve Tek Ders sınavları uzaktan eğitim sistemi (SİUZEM) üzerinden yapılacaktır.

Final sınavları 27-Mayıs/05-Haziran, bütünleme sınavları 15-24 Haziran ve tek ders sınavı da 01-Temmuz tarihlerinde yapılacaktır.

Sınavlar sorumlu öğretim üyesinin tercihine bağlı olarak 3 şekilde gerçekleşebilecektir.

Şöyle ki;

1. Online olarak belli bir gün ve saate belli bir süre içerisinde test şeklinde,

2. Offline olarak klasik örgün eğitimde olduğu gibi sorumlu öğretim üyesinin sisteme yüklediği sorulara belli bir sürede cevap verme şeklinde,

3. Son olarak vize sınavlarınızda olduğu gibi ödev şeklinde.

Öğretmenlik Uygulaması dersi, Lisans bitirme tezleri, uzaktan eğitim sistemimiz üzerinden danışman öğretim üyesinin sorumluluğunda tamamlanacaktır.

Vize ve final sınavlarına katılmış olmak derslerden devam alma konusunda yeterli olacaktır.

“Final Sınav Programı” ileriki günlerde ayrıca ilan edilecektir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

12.5.2020