DERS KAYITLARI DUYURUSU

1-    İkinci öğretim öğrencileri, 05-09 ŞUBAT 2018 tarihleri arasında Ziraat Bankasının herhangi bir ATM’sinde Eğitim Öğretim Ödemeleri kısmından harç ödemelerini öğrenci numaralarıyla yatırmaları gerekmektedir.

2-    Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin ders kayıtları Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi tarafından yapılacaktır. (İkinci öğretim öğrencilerinin ders kayıtlarının yapılabilmesi için harç ücretlerini yatırmış olmaları gerekmektedir. Harç Ücretlerini zamanında yatırmayan Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin ders kayıtları yapılmayacaktır.)

3- 2017 Müfredatına tabi 1’ inci Sınıf öğrencileri, Ders Kodu ILA ile başlayan dersleri ve Ortak Zorunlu Ders olan Ders Kodu ING102, TUR102 ve ATA102 başlayan (YABANCI DİL II, TÜRK DİLİ II, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II) dersleri seçeceklerdir.

3-     2’ nci sınıf öğrencileri aşağıda sıralanan maddeleri takip ederek ders kayıtlarını gerçekleştirebilirler:

Ø  Ders kaydı yapacak 2’ nci sınıf öğrencisi ilk önce alttan dersi varsa bunları seçecektir.

Ø  İkinci aşamada ise zorunlu dersleri seçmesi gerekmektedir.

4-    3’ üncü sınıf öğrencilerinin müfredatına formasyon dersleri eklendiği için ders kayıtlarını dikkatli yapmaları gerekmektedir. Aşağıda sıralanan maddeleri takip ederek ders kayıtlarını gerçekleştirebilirler:

Ø  Ders kaydı yapacak 3’ üncü sınıf öğrencisi ilk önce alttan dersi varsa bunları seçecektir.

Ø  İkinci aşamada ise zorunlu dersleri ve seçmeli dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Ø  Üçüncü aşamada, 2017-2018 Güz yarıyılında Formasyon derslerini alan öğrenci FRM302,FRM304 ve FRM306 Formasyon derslerini seçmelidir.

Ø  Formasyon derslerini seçen öğrenci Dörtüncü aşamada, SEÇ302  III. SINIF BAHAR SEÇMELİ DERSLERİ I paketinden 1 “BİR” tane  , SEÇ304  III. SINIF BAHAR SEÇMELİ DERSLERİ II paketinden 1 “BİR” tane  ders seçmelidir.

5-    4’ üncü sınıf öğrencilerinin aşağıda sıralanan maddeleri takip ederek ders kayıtlarını gerçekleştirebilirler:

Ø  Ders kaydı yapacak 4’ üncü sınıf öğrencisi ilk önce alttan dersi varsa bunları seçecektir.

Ø  İkinci aşamada ise zorunlu dersleri seçmesi gerekmektedir.

Ø  Üçüncü aşamada öğrenci seçmeli ders paketinde yer alan 3 tane seçmeli ders seçeceklerdir.

5.2.2018